Den Barske Sandhed

Jonas Holmberg

For undertegnede står én ting lysende klart. Rigtig mange mennesker går i dagens Danmark – og store dele af verden – rundt og mangler et eller andet. Depression, stress, rodløshed, meningsløshed, ensomhed, angst og meget mere er symptomerne på denne fundamentale mangeltilstand.

Årsagen, eller nok rettere årsagerne, udgør et både komplekst og kompliceret problemfelt. Det er dog et forsøg værd at behandle. Især når man, som jeg, står tilbage som venstreorienteret og ser måbende til, imens venstrefløjen marcherer i takt, under kønsneutrale og politisk korrekte hurraråb, lige lukt i afgrunden.


Jonas’ seneste indlæg:


Den Barske Sandheds løsningsforslag til at fikse Danmark inden 2025

12. januar 2017

Her på Den Barske Sandhed fylder problematisering meget. Det bør det gøre, i et samfund der blindt og i al magelighed balancerer på kanten af mangen en afgrund. Men der skal naturligvis også løsninger på bordet. Så her præsenterer vi de barske løsninger, på de omsiggribende samfundsproblemer Danmark står overfor. Øg det danske Forsvarsbudget til 2% af BNP Det vil ...
Læs indlægget
Hvorfor overhovedet gøre noget ved Aleppo?

15. december 2016

Min blogkollega Stanislav har på fortrinlig vis skrevet en opsang til det menneskehav af hyklere, der ligesom altid indfinder sig på de sociale medier. Jeg vil dog gå et skridt videre og stille spørgsmålet; Hvorfor - og med hvilket formål - skulle vi overhovedet være interesserede i at standse en suveræn statsmagts forsøg på at slå et oprør ned? Hvorfor overhovedet gøre noget i Syrien?
Læs indlægget
#BlackLivesMatter – årets mest hykleriske hashtag

11. juli 2016

BLM foregiver at stå på skuldrene af borgerrettighedsbevægelsen i 60’erne, men som i nutidens klima snarere er beslægtet med den moderne neo-feminisme. Med det, har jeg naturligvis også sagt at BLM er en hyklerisk, demagogisk og post-faktuel bevægelse.
Læs indlægget
Racehygiejne

8. oktober 2015

Den politiske korrekthed har begået mange karaktermord. Flere af de mest vellykkede, er blevet begået ved at forbinde noget med nazisterne. Således udfordres en af evolutionsteoriens grundpræmisser i dag, selv af videnskabsmænd på grund af et karaktermord begået af den politiske korrekthed.
Læs indlægget
Feminisme

3. oktober 2015

Feminismen var engang en bidende nødvendig og drivende kraft for det moderne samfunds udvikling. I dag har feminismen gennemsyret den vestlige, udefinerbare, demokratisk-kapitalistiske ideologi så grundigt, at den er svær at adskille fra kulturrelativismen og den politiske korrekthed.
Læs indlægget